Medicina Antiaging Preventiva

 

 

Cada cop l’esperança de vida augmenta, envellim a més avançada edat gràcies als avenços mèdics i al foment dels hàbits saludables.

L’envelliment és un procés natural degut a l’acumulació de canvis cel·lulars que, amb el pas del temps, produeixen alteracions degeneratives orgàniques que afecten cada persona de manera diferent.

Es considera que a partir dels 40 anys, es quan es fa més evident la “senescència programada”, o inici del procés d’envelliment. Així doncs, és a partir d’aquesta edat quan aconsellem començar amb un pla de Medicina Preventiva Antiaging.

Si has de viure més anys, no vols dependre de tractaments farmacològics, vols continuar mantenint-te jove i dur una vida social i física activa has d’actuar abordant la teva salut des de la prevenció, així allargues el teu benestar físic i psicoemocional.

Tratamientos Medicina Antiaging

Clínica Nexus, en la seva àrea de Medicina Antiaging, posa el focus en tots aquells tractaments, estudis o proves diagnòstiques que ajuden en l’alentiment de la vellesa, la medicina preventiva i predictiva.

La clau està en la identificació de marcadors (moleculars, físics, antropomètriques, hormonals …), que avaluen el grau d’envelliment biològic, el qual pot ser diferent al cronològic.

Per a realitzar correctament un Pla de Medicina Preventiva Antiaging, a més de la medició de paràmetres amb test, la clau està en fer el Pla de Seguiment i Manteniment.

Recomanat a:

  • Persones de més de 35 anys que estan interessades a millorar la salut física, mental i sexual i la qualitat de vida.
  • Executius i executives que necessiten mantenir i millorar les seves facultats físiques i intel·lectuals.
  • Tothom que vulgui allargar la seva vida activa.

Estudi Hormonal

Control de l’envelliment

My Genome

El teu genoma prediu la teva salut futura

Test TAT

Cuida el teu ADN i estigues jove i saludable més temps.

Trichotest TM

Test genètic per l’estudi de l’alopècia

Oxytest

Test d’estrès oxidatiu

Potser estava buscant:
Tractaments antienvelliment Lleida, tractament anti-aging Lleida