Jett Plasma Lift

JETT PLASMA LIFT

Equip no ablatiu (o no quirúrgic) basat en tecnologia plasma que s’utilitza en múltiples aplicacions en medicina estètica, depenent de la intensitat utilitzada:

Destaquem sobretot el seu benefici en la:

 Blefaroplàstia no ablativa (sense cirurgia) tensant l’excés de pell tant de la parpella superior com inferior. Al ser un tractament no quirúrgic no es practiquen incisions i és totalment segur al treballar únicament a l’epidermis, sense traspassar la papil·la dèrmica. En una sola sessió, d’uns 30 minuts, s’aconsegueix rejovenir la mirada de manera espectacular i treure l’aspecte d’esgotament perpetu.

S’aconsella els dies posteriors al tractament aplicar-se la base de maquillatge Oxygenetix per tapar les crostes que es generen, i un filtre solar de pantalla total per evitar una possible hiperpigmentació.

També és altament efectiu en:

– Eliminar berrugues

– Eliminar taques de pigmentació, fibromes i hemangiomes

– Eliminar micropigmentacions

– Eliminar telangièctasis

– Tractar la cuperosi

– Tractar l’acne

– Corregir cicatrius

– Eliminar estries

– Actuar com a lífting facial i corporal

– Tractar arrugues fines i profundes

– Eliminar arrugues del llavi superior o “codi de barres”

– Rejoveniment vaginal

La tecnologia plasma

El plasma estimula la formació de nou col·lagen i fibres d’elastina, millora la pell deteriorada pel sol, redueix les arrugues i allisa la pell.

Segur i precís

Jett Plasma Lift fa servir la tecnologia de plasma més avançada. Al contrari d’altres sistemes basats en corrent altern (AC), Jett Plasma Lift funciona amb corrent continu (DC), i a un voltatge molt superior, aconseguint un feix molt més precís (Ø1mm, vs Ø4 mm), la qual cosa ens permet treballar de forma més segura per al pacient.

Intensitat regulable – Un únic aparell

Gràcies a les seves 8 intensitats programables per l’usuari, Jett Plasma Lift té múltiples aplicacions:

– Intensitats 1 a 5 per a tractaments cosmètics: retensat de la pell, eliminació d’arrugues fines, hidratació i millora elasticitat.

– Intensitats 6 a 8 per a tractaments mèdics: blefaroplàstia no ablativa, eliminació de berrugues, fibromes, cicatrius, taques de pigmentació, telangièctasis, etc.

Resultats ràpids i indolors

El procediment cosmètic té resultats visibles immediatament i és completament indolor, amb efectes a llarg termini després de diverses sessions.

En el cas de tractaments mèdics a intensitats més alta es produeix una crosta que protegeix la zona tractada, guanyant diversos dies en la cicatrització respecte a altres tractaments. 

Notícies relacionades

laser picosure

El referent de medicina estètica a Lleida ha estat el pioner a oferir als seus…

Més noticies al nostre blog