El prestigiós Dr. Andrea Alessandrini va impartir, aquest cap de setmana, la Masterclass & Live Demo Anatomia Aplicada al Filler organitzada per Skymedic.

El Dr. Alessandrini, cirurgià especialista, ha treballat en medicina estètica durant més de 30 anys i  ha injectat més de 10 milions de fillers a tot el món.

Creador de protocols terapèutics combinats específics, va desenvolupar diverses tècniques personals avançades sobre l’ús d´implants, contribuint activament a l’evolució de la medicina estètica.

És professor i educador, reclamat en nombrosos congressos nacionals i internacionals com a relator i president de sessió. Membre de diverses Societats Científiques i autor de nombroses publicacions, entre elles el best seller “Anatomia de la cara”, publicat en diversos idiomes en tot el món.

El Dr. Alessandrini va ser el primer a remarcar la importància de conèixer a la perfecció l’anatomia facial, i els canvis que aquesta experimenta al llarg dels anys, per a ser el millor injector. Defensa que no sempre s´han d´utilitzar els fillers (implants d’àcid hialurònic i altres) omplint directament les arrugues, sinó reestructurant els volums perduts que ens han provocat aquesta flacciditat i arrugues, i també la regeneració del teixit cutani.

Aquesta és la pràctica que el Dr.Pinós ve fent fa anys a Clínica Nexus, d´aquesta manera  els resultats són molt més naturals i satisfactoris, ja que recuperem les formes perdudes de joventut. Aquesta pràctica és un dels motius perquè el Dr. Pinós sigui considerat un dels millors experts d’aquest camp en l’àmbit estatal.  

La Masterclass es va estructurar en una interessant part teòrica, seguida d’una pràctica de l´anatomia aplicada en el Filler.

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?