La caiguda del cabell és un problema que afecta molts joves i a la meitat dels homes a partir dels 50 anys; una situació que influeix en l’autoestima i la imatge de molts d’ells. Conscient d’aquesta necessitat que cada cop va més en augment,  a Clínica Nexus hem tancat acords de col·laboració amb clíniques i professionals referents en aquest àmbit, a Barcelona i Istanbul (Turquia),  amb exclusivitat a  Lleida i província, i així donar resposta i un servei acurat  als pacients que ens ho demanen.

Oferim les dues tècniques més efectives, FUE Zafiro i DHI, realitzades sempre per un equip mèdic especialitzat, amb més de 15 anys d’experiència. En aquest cas es va dur a terme la tècnica Fue Zafiro a la Clínica Estechic. Surgery & Hair Trasplant d’Istanbul (Turquia).

El nostre testimoni d’avui, en Francesc Martínez, feia temps que ho tenia en ment, i amb 60 anys ha volgut sentir-se millor amb si mateix realitzant-se la intervenció. A continuació, ens explica la seva experiència:

Entre els 40-45 anys em va començar a caure el cabell, primer per la part del davant i després la coroneta. Tot i que no m’afectava, la meva família m’animava a fer-me la intervenció però no m’ho plantejava seriosament. I no ha estat fins ara, que tinc 60 anys, que he fet el pas a realitzar-me el trasplantament capil·lar, gràcies a Clínica Nexus i la directora del centre, Montse Monjo. La idea va sorgir quan vaig anar a una de les meves sessions de depilació làser mèdica i li vaig explicar a la Montse el meu cas. Llavors, l´equip mèdic em va fer un diagnòstic capil·lar específic, valorant que efectivament, era el més adequat per solucionar de manera definitiva la meva alopècia.  Em van explicar i assessorar dels avantatges d’aquesta intervenció i de la professionalitat de l’equip de la clínica col·laboradora de Turquia. Saber que Clínica Nexus m’acompanyaria durant tot el procés, em va donar tota la seguretat que necessitava!”

“La intervenció és una tècnica que extreu fol·licles de l’àrea donant (el clatell superior) sense danyar el bulb, se seleccionen els millors i s’empelten a la zona receptora, en el meu cas a la part del davant i la coroneta. Es realitza sota anestèsia local i la durada de la meva intervenció va ser considerable, ja que em van posar més de 5000 fol·licles capil·lars. Pel que fa al mètode, és totalment segur i gairebé indolor, sents alguna molèstia però realment és incomoditat perquè estàs amb la mateixa posició durant vàries hores.”

“Tot i que els resultats finals es veuen a l´any, al cap de  4 mesos ja són molt apreciables i es va veient una millora gradual in crescendo dia rere  dia. Estic molt content perquè en un mes i mig vaig veient com creix el cabell en les zones on no en tenia. Per reforçar les arrels i els implants, estic utilitzant uns xampús especials i realitzant-me sessions mensuals de Plasma ric en factors de creixement a Clínica Nexus.”

“Ho recomano a totes aquelles persones que no se sentin bé tenint poc cabell, ja que si et poses en mans de professionals experimentats és una intervenció molt efectiva, amb resultats definitius i sense riscos.”

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?