Posa't la gorra Nexus

Lleida, 18 de febrer de 2019.- Ahir diumenge es va celebrar la 6a edició de la festa “Posa’t la gorra”, organitzada per Afanoc. Acte que culmina la campanya de venda de gorres amb l’objectiu de recaptar diners per l’Associació, i que va aplegar més de 6.000 persones al Turó de la Seu Vella.

posa't la gorra

Activitats de lleure i música van amenitzar la festa. El moment més emotiu fou quan un grup de joves van adreçar un missatge esperançador tot dient “se’n pot sortir”.

 

posa't la gorra

Afanoc és una entitat sense ànim de lucre que du a terme diferents accions dirigides als nens i nenes que pateixen càncer, i a les seves famílies. A banda de suport psicoemocional, suport social, voluntariat i educació en el procés de la malaltia o fins i tot pèrdua, dol i mort, presten ajut un cop superada la malaltia. També un dels seus programes d’assistència, és la Casa dels Xuklis, un habitatge ubicat prop de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron,  on acullen gratuïtament a les famílies que es desplacen durant el tractament del seu fill o filla.

Aquest any s’han venut més de 6.000 gorres, i Clínica Nexus ha participat sent un punt de venda a les nostres Clíniques, una acció que ens omple d’orgull i coratge, tot desitjant que els 20 casos diagnosticats a Lleida disminueixin en un termini no molt llunyà.

 

 

posa't la gorra

 

 

*Fotografies de La Manyana, Territoris.cat, Paeria i Posa’t la gorra

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?