Recaudació marató

El cap de setmana del 14 i 15 de desembre, NexusSolidari ha col·laborat, un cop més, en accions benèfiques i solidàries a favor de la Marató de TV3 i CatRadio d’enguany, a favor de les malalties minoritàries.

Per una banda, gràcies a l’organització de diverses accions per part d’escoles bressol de Lleida, Mollerussa i Tàrrega, Clínica Nexus ha contribuït en les seves rifes i sortejos amb targetes regals a bescanviar per tractaments. Els diners recaptats per les escoles s’han destinat a la Marató.

D’altra banda, diumenge 15 de desembre, se celebrava la 39a Pujada a la Seu Vella. Els donatius aportats per persones, institucions i empreses com nosaltres ha aconseguit una aportació íntegra de més de 800€ a la Marató.

Pujada seu vella

Més de 9 milions era el recompte del marcador en aquesta 28a edició, i Clínica Nexus orgullosa de poder aportar el nostre granet de sorra. Petites accions promouen grans resultats, i tal com deia el lema d’aquest any: “Una minoria que fan una majoria”.

Dues lectures per aquest lema, la primera és que la més mínima aportació suma i junts hem aconseguit aquesta gran fita; i la segona lectura és que les malalties minoritàries, tot i ser poc freqüents (màxim 5 persones per cada 10.000 habitants), s’estima que el conjunt de persones afectades per aquests tipus de malalties són unes 400.000 a Catalunya, 3 milions a Espanya i 30 milions a Europa aproximadament, per tant, un nombre considerable de persones les pateixen.

 

Són malalties greus, cròniques i algun cop discapacitants, per aquest motiu lluitem perquè una recerca digna faci que no siguin tan difícils de diagnosticar ni de tractar. 

 

marato 2019

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?