Packs nuvis

TRACTAMENTS MEDICOESTÈTICS ESPECÍFICS PER A BODES

L’organització de qualsevol mena d’esdeveniment, sobretot una boda, requereix anticipació, organització i tenir cura de molts detalls, això suposa estrès, que sumats als nervis i emoció, donen com a resultat cansament, fins i tot a algunes persones angoixa per menjar.

Per aquest motiu, també cal afegir a la llista de tasques que es fa amb antelació (reservar restaurant, enviar invitacions, vestit…) la visita amb l’assessor o assessora en bellesa, salut i benestar. A Clínica Nexus oferim tota l’atenció necessària  i procediments a seguir perquè el dia de l’esdeveniment els amfitrions estiguin més espectaculars que mai, havent gaudit del procés.

Diferents programes medicoestètics (a partir de 150€) adreçats als nuvis, a les mares dels nuvis, a les persones convidades… inclouen tant tractaments facials, com corporals: reductors, detox, oxigenants o antienvelliment.

Aquests són una guia, tot i així, es valorarà en cada cas les necessitats i casuístiques en una primera visita informativa gratuïta.

pack nuvis

pack reductor

 

Descarrega els packs aquí

 

Potser estava buscant:
Pack Nuvis