laser picosure
 • El referent de medicina estètica a Lleida ha estat el pioner a oferir als seus pacients els avantatges i els beneficis del revolucionari làser Picosure®. Mitjançant aquest sistema s’aconsegueix eliminar tatuatges i lesions pigmentades de la manera més eficient i més indolora.

 

Lleida, 12 d’abril de 2017

Seguint la seva habitual línia de ser un referent tecnològic en l’àrea Dermoestètica, Clínica Nexus ha estat la primera de l’Estat espanyol i la tercera d’Europa a incorporar la longitud d’ona de 1.064 nanòmetres amb el làser de picosegons PicoSure® i a disposar de tot el ventall terapèutic que ofereix aquest incomparable làser, considerat unànimement la fita tecnològica més important dels darrers 20 anys en el camp de la fototeràpia. La nova longitud d’ona, indicada per al tractament de tatuatges foscos i lesions pigmentades dèrmiques i epidèrmiques en pacients amb fototipus alts, s’uneix a la de 755 nm, inigualable per tractar tatuatges de tots els colors i lesions pigmentades en fototipus més baixos, i a la de 532 nm, ideal per esborrar els tatuatges de color vermell, taronja i groc. Amb aquest “triangle tecnològic” no només es cobreix tot l’espectre de colors per a l’eliminació de tatuatges, sinó que s’assoleix la màxima eficàcia en el tractament de lesions pigmentades en qualsevol fototipus, la qual cosa permet, en aquest àmbit, una versatilitat clínica sense límit.picosure

Amb aquesta sonada incorporació, que coincideix amb l’ampliació recent d’instal·lacions, de més de 2.000 m2, Clínica Nexus reafirma el seu lideratge en el sector i es consolida com un dels màxims exponents nacionals i internacionals en l’àmbit de la medicina estètica i la teràpia amb làser.

 

Articles relacionats:

https://grupnexus.com/landing/eliminacio-tatuatges/
https://grupnexus.com/serveis-al-client/tecnologia-de-darrera-generacio/
https://grupnexus.com/picosure-nova-leliminacio-dels-tatuatges/
https://grupnexus.com/laser-picosure-el-mes-avancat-del-mon-per-eliminacio-de-tatuatges/
https://grupnexus.com/tractaments-avantguarda-per-a-la-eliminacio-de-taques-i-tatuatges/
https://grupnexus.com/tractament-fotoenvelliment-cutani-cicatrius-dacne-estries-laser-picosegons/

 

 

 

Descarregar nota de premsa (PDF)

 

 

Potser estaves buscant:

Com eliminar un tatuatge, eliminar tatuatges, làser per eliminar tatuatges, laser picosure, clínica per eliminar tatuatges a Lleida, especialistes en eliminació de tatuatges.

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?