Som una empresa saludable i treballem els valors, comencem amb l’agraïment

Posem al capdavant les persones i el seu benestar

Mensualment, la direcció de Clínica Nexus convoquem a tot el personal per tractar temes de gestió, recursos humans, màrqueting i sobretot, donar-nos feedback sobre les novetats que anem incorporant. La comunicació interna és fonamental per treballar conjuntament els objectius i conèixer de primera mà el funcionament de l’empresa on es treballa. Anar alineats amb la filosofia empresarial, és el primer pas per consolidar una marca forta i competent.

Escoltar a les persones que estan dia a dia amb el i la pacient és primordial, per conèixer les necessitats de les persones que acudeixen a la clínica, què demanden, si hi ha res que els i les inquieta i podem oferir-los-hi una solució. D’aquesta manera podem continuar liderant el sector, incorporant les novetats clau que l’usuari sol·licita.

Però també escoltem les nostres professionals perquè ens importa saber com se senten, què necessiten per facilitar la seva tasca diària i donar-los-hi una formació a mida per continuar creixent com a professional.

Creem cohesió d’equip, fomentem un bon clima laboral i impulsem accions de responsabilitat social corporativa que faci de la seva feina, la nostra empresa, un espai afable, motivador i entusiasta.

Aquest mes, després d’unes merescudes vacances, ens hem reunit de nou i hem posat en marxa una nova activitat, el treball dels valors. Cada mes, una de nosaltres exposarà un valor a treballar entre totes. Ja sigui exposant-lo, projectant un vídeo, llegint un fragment d’un llibre, amb un joc o una dinàmica. Deixarem volar la imaginació i la creativitat per convidar a fer conjuntament quelcom que ens uneixi.

El primer valor ha estat l’agraïment, donar les gràcies, res tan fàcil com això i tan difícil de portar-ho a terme freqüentment. La dinàmica consisteix a omplir “la guardiola dels agraïments” amb notes que anirem escrivint al llarg de l’any. Notes de cada una de nosaltres adreçades a les companyes, que en un moment determinat ens han brindat un cop de mà; o de situacions que ens fan ser agraïdes, com pot ser el reconeixement a la feina, quan un/a pacient ens transmet la il·lusió que li hem despertat de nou amb els resultats que ha obtingut, la confiança dipositada en nosaltres, entre moltes altres que n’estem segures que trobarem.

 

Cada tres mesos obrirem la guardiola i compartirem entre totes les notes d’agraïment que hem anat guardant, i n’estem segures que agrairem de nou poder recordar cada un d’aquests moments.

L’encarregada del proper valor a treballar, serà la nostra tècnica en Depilació Làser, la Carme. Ja tenim ganes de saber què ens prepara. Us mantindrem informats i informades.

Les empreses saludables aconsegueixen majors resultats, no tan sols econòmics, sinó saludables i de benestar personal. 

Fes de la teva feina, la teva motivació i il·lusió.

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?