Una nova acció solidària ens mou a Nexus, dins la nostra àrea Nexusolidari. En aquest cas, l’objectiu és que tothom pugui tenir un plat calent a taula o un abric que els resguardi del fred.

Amb aquest propòsit, ens sumem a Gestoamable,  una iniciativa de la mà de Pilar Marqués, gerent de les Pastisseries Marqués.

Gestoamable és un gest de solidaritat cap a persones sense recursos, mitjançant la recollida d’aliments de primera necessitat, productes d’higiene i fins i tot roba, sobretot infantil.

La mateixa Pilar s’encarrega, cada  vespre, de repartir a diferents entitats de diversos municipis de la província.

Davant la trista situació que viuen moltes persones, i que s’ha vist incrementada arran de la crisi que ens ha dut el devastador Covid-19, el nostre cor ens demana ajudar-los, no neguem aquesta trista realitat, ni apartem la mirada. Enfrontem-la i combatem-la junts. Des d’aquí fem una crida a tots i totes les persones que us vulgueu sumar. Podeu informar-vos a la seva web http://gestoamable.com  i seguir-los a Facebook.

Consulta aquí els punts de recollida.

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?