Taques

Tractaments_MedicinaEsteticaFacial_Taques

Peelings despigmentants

Mitjançant l’aplicació de peelings químics específics, aconseguim la desaparició de les taques existents i evitem que aquestes puguin reaparèixer. Paralel.lament millora alhora la qualitat i textura de la pell. La seva principal indicació són les lesions hiperpigmentades difuses com el melasma i el cloasma.
Segons el cas, poden combinar-se amb altres tractaments per optimitzar els resultats.

Làser

Disposem d’una àmplia gamma de làsers i equips d’IPL Mèdic que ens permeten seleccionar l’aparatologia més adequada, sola o combinada, per a cada cas en particular. Els més emprats en aquest àmbit són els làsers anomenats ‘Q switched’ dels quals a la Plataforma Làser de ‘Nexus’ n’hi ha permanentment 3:

  • Làser de alejandrita de 755 nm q-switched
  • Làser de neodimi-yag de 1064 nm q-switched
  • Llàser de neodimi-yag de 532 nm q-switched

Un altre làser de gran utilitat per aquest fi, també present en la nostra Plataforma, es el làser de Colorant pulsat (Dye laser) de 510 nm.
En general, la convalescència és mínima o inexistent i permet compaginar-ho amb les activitats quotidianes sense problema. Mitjançant aquests sistemes, s’aconsegueix eliminar les taques i millorar totes les característiques de la pell. Sola o en combinació amb algun dels tractaments anteriors, permeten assolir excel·lents resultats. Especialment indicada en taques circumscrites i ben delimitades com els lèntigs solars.

Formulació dermocosmètica

Per certs tipus de taques, o per complementar algun dels tractaments anteriors, formulem productes dermoscosmètics amb efecte despigmentant per així assolir un resultat superior. Com no hi ha 2 taques iguals, personalitzem al màxim aquestes formulacions i en controlem estrictament la seva aplicació.

Potser estava buscant:
Eliminació taques cara Lleida, peelings despigmentants Lleida, làser alejandrita Lleida, làser neodimi-yag Lleida, tractaments làser facial Lleida, equip IPL Lleida.