• Cynoglow combina el làser Picosure Pro i la seva lent Focus junt amb Potenza, la darrera generació de Radiofreqüència amb microagulles del sector
 • Una nova via terapèutica amb extenses aplicacions medico-estètiques
 • Clínica Nexus enguany celebra el seu 25è aniversari

 

 

Lleida, 30 de gener de 2023.- Clínica Nexus, que aquest any celebra el seu 25è aniversari,  ha incorporat recentment dos nous equips tecnològics, Picosure Pro i Potenza, ambdós de Cynosure, líder mundial en la fabricació de equips làser medico-estètics.

Picosure Pro és el primer làser de picosegons del món de 755nm, aprovat per la FDA per  tractar lesions dermatològiques benignes, pigmentacions en qualsevol fototipus de pell, melasma, arrugues, marques d’acne i altres cicatrius, així com també eliminar tatuatges de qualsevol color.

Pel que fa a Potenza, la nova Radiofreqüència amb microagulles, combina radiofreqüència monopolar, bipolar a 1 o 2 MHz en un sol equip; també disposa de tecnologies úniques com Tiger TipTM, que tracta més teixit a vàries profunditats, i Fusion TipTM, que permet la introducció de principis actius en diferents nivells de la pell.

El tractament conjunt i de manera seqüencial de Picosure Pro i Potenza, esdevé una revolució mèdica per a tractaments de rejoveniment facial i corporal, amb uns resultats tensors i de millora de textura i qualitat de la pell inigualables i sense convalescència posterior.

El Dr. Samuel Pinós va crear a Lleida la Clínica Nexus l’any 1996, sent pionera a nivell estatal en l’ús del làser en el camp medico-estètic. Degut a la gran demanda, es constitueix la nova societat Nexlaser, S.L. l’any 1998, i s’incorpora a la societat Montse Monjo com a directora gerent. Actualment, Nexus es una Clínica referent en aquest àmbit tant a nivell nacional com internacional.

 

Més informació →

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?