Cames perfectes

Aconseguir tenir unes cames perfectes, des del punt de vista de la salut i l’estètica, significa tenir-les lliures d’inestetismes, és a dir, definides, tonificades, sense estries, greix localitzat, cel·lulitis ni flacciditat. I el més important, tenir-les cuidades i sense varius.

Unes cames saludables i boniques no entenen d’estatura, no cal tenir una alçada de metre setanta, ser esportista d’elit, o model. Unes cames saludables i boniques són aquelles que alhora es veuen fermes, harmonioses i amb una pell curosa.

Ara que s’atansa l’estiu, és quan més imperfeccions ens veiem. Un cop bronzejades, aquestes imperfeccions es dissimulen, tot i continuar existint. Així doncs, no amaguis les cames sota un pantaló, ni t’enganyis amb el bronzejat. Tingues cura d’elles sempre, al cap i a la fi, són les que ens fan fer sempre el pas endavant.

Eliminació cel·lulitis cames

 

Què no t’agrada de les teves cames?

 • La cel·lulitis, aquells dipòsits de greix subcutani, situats habitualment en els malucs i cuixes, que originen un aspecte irregular, com de pell de taronja
 • El greix. Els malucs, les cuixes i els genolls són zones propenses on s’acumula el greix o adipòcits, oferint un aspecte asimètric a les cames
 • La flacciditat o la pèrdua de to i fermesa tant de la pell com del teixit muscular. Els factors principals de la seva aparició són la inactivitat i/o el pas del temps, és a dir, quan disminueixen les fibres d’elastina (ofereixen elasticitat a la pell), i col·lagen (aporta resistència a la pell)
 • Les varius, aquelles venes dilatades, i algun cop doloroses, a causa d’un mal retorn sanguini. Poden tenir el seu origen en l’embaràs, sobrepès, estrenyiment o sedentarisme
 • Les estries, blanques o rosades, que sorgeixen a causa d’un estirament de la pell a conseqüència d’un embaràs, obesitat o durant el període de creixement o pubertat.

 

La bona notícia és que si hi ha res de tot això que no t’agrada, i vols eliminar-ho, existeixen tractaments medico-estètics que aconsegueixen uns resultats excel·lents.

Què fer per tenir unes cames perfectes:

Depenent què vols aconseguir, t’aconsellem la millor tècnica. Totes elles les pots trobar a Clínica Nexus. La primera visita informativa és gratuïta, en la qual fem un primer diagnòstic i valoració. Amb això podem marcar un full de ruta, amb un tractament o la combinació de diferents tècniques.

Aquests són alguns dels tractaments que t’aconsellem en cada cas:

 1. Eliminar varius:
 1. Eliminar greix localitzat, cel·lulitis i flacciditat:
 1. Eliminar estries:
 1. Eliminar cicatrius
 2. Tonificació:
  • Sculptage
 1. Tractar el dolor articular, o possibles lesions:
  • Plasma Ric en Factors de Creixement (PRGF)
  • Teràpia neural (pròximament)
  • Ozonoteràpia
 1. Depilació làser:

 

Consells per mantenir unes cames saludables:

 • Evita la retenció de líquids mantenint una bona hidratació. Beu entre 1 i 2 litres d’aigua al dia
 • Millora la circulació sanguínia:
  • Elimina la roba molt ajustada del teu armari, tan sols et provocarà un mal retorn sanguini, i consegüentment cel·lulitis i varius
  • Alterna dutxes d’aigua calenta i freda
  • Aplica’t crema cada dia fent un massatge ascendent
  • Utilitza calçat còmode
  • Evita el sedentarisme, ni estar moltes hores a peu dret
 • Fes exercici tonificant i camina 20 minuts cada dia
 • Exfolia la pell: ajuda a eliminar cèl·lules mortes, absorbir millor la crema hidratant o qualsevol altre tractament cosmètic que t’estiguis aplicant, com pot ser una crema anticel·lulítica. A més, milloraràs la circulació i minimitzaràs la cel·lulitis
 • Hidrata la pell: les cames són la part del cos amb menys glàndules sebàcies, això fa que amb facilitat tinguin un aspecte sec, o fins i tot, escamós. Aplica’t cada dia la crema més adient en el teu cas
Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?