L’acne és un dels problemes amb el que ens topem sovint i que afecta gairebé un 85% dels adolescents. I, a més, una malaltia de la qual en queden seqüeles passats els anys. A més a més, si actualment afegim l’obligació de portar mascareta, el nombre de casos augmenta i apareix, no només en els joves, sinó també en els adults. És per aquest motiu que la influencer lleidatana, Ariadna Romero, ha decidit posar-se en mans de Clínica Nexus i així eliminar per complet tant un petit brot d’acne sorgit a causa de la mascareta i els antecedents que ja tenia amb aquesta infecció de la pell, com petites marques que encara perduraven de la seva adolescència.

L’Ariadna, des de molt jove, sempre ha sigut molt conscient de tenir cura de la seva pell i la seva imatge, i sap la importància que comporta fer-ho. Malgrat això, afirma que “de vegades, seguir els tractaments diaris a casa no és suficient i s’ha de recórrer a especialistes per ajudar a tractar aquests problemes”. Ella, ha apostat “per la innovació, tecnologia, professionalitat i el bon tracte de Clínica Nexus, així com les bones referències de persones del seu entorn”.

 

 

En el seu cas, se li va realitzar un diagnòstic personalitzat on, a més de l’acne, se li va diagnosticar una rosàcia a la zona de les galtes. L’equip de Clínica Nexus, juntament amb la seva directora, Montse Monjo, van decidir que el millor tractament era la Teràpia Fotobiodinàmica, ja que els permetria combinar d’una manera multidisciplinària els dos tractaments – l’acne i la rosàcia –  simultàniament a cada sessió.

 

En total, l’Ariadna va necessitar quatre sessions d’una hora aproximadament, que consistien a preparar la pell mitjançant un peeling amb productes fotodinàmics i fotosensibles Skinox. Aquests productes s’activen amb la llum làser de baixa potència de la màscara flexible Fotoage, la qual s’adapta a les corbes de la cara, coll i escot. És una tècnica no invasiva, indolora i sense efectes secundaris. La teràpia fotobiodinàmica és important continuar-la a casa amb els productes recomanats per l’equip mèdic per activar els resultats i evitar que hi hagi una recaiguda.

Amb aquesta teràpia s’ha aconseguit eliminar-li l’acne, la rosàcia, deixar els porus tancats i una pell molt lluminosa i radiant. No obstant això, l’Ariadna se sotmetrà a una segona fase de tractament per eliminar definitivament les cicatrius d’acne de quan era adolescent amb làser i aconseguir així un nivell de màxima excel·lència.

 

 

També et pot interessar:
Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?