Formació Nexus teràpia fotobiodinàmica

Clínica Nexus està en constant evolució, amb l’objectiu d’adaptar-nos a les noves tendències del sector i de consum. Avui en dia, com a pacient, demanes immediatesa, efectivitat/resultats i una bona relació qualitat-preu.

Saps que sempre anem més enllà, i abordem cada cas de manera integral. Oferim tractaments exhaustius basats en protocols mèdics que contenen una preparació o pre-tractament, el tractament en sí, i el post-tractament. Aquest és el nostre tret diferencial i competitiu respecte a la resta. Els resultats són més notoris i duradors en el temps.

Amb aquesta filosofia, ampliem la nostra gamma de tecnologia i teràpia fotobiodinàmica, i actualment comptem en exclusiva, amb:

Amb la teràpia fotobiodinàmica tractem:

 • L’eliminació de les arrugues
 • El tractament o eliminació d’acne
 • Hiperpigmentacions cutànies o taques de fotoenvelliment
 • L’eliminació de la rosàcia o vermellor de la pell
 • El tractament o la eliminació de les estries
 • La caiguda i enfortiment del cabell o tractament post-trasplantament capil·lar
 • Com a complement o coadjuvant d’altres tractaments dermatològics, medico-estètics o de cirurgia estètica

Aquests nous protocols irrompen creant un nou concepte de tractament, del que us avancem alguns dels seus avantatges:

 • Tractaments ràpids i efectius: Sessions de 30 minuts i els resultats són espectaculars en tan sols 4 sessions. El que abans podies aconseguir en 3 mesos, ara, ho aconsegueixes en 1 mes
 • Tractaments més econòmics: menys sessions i menys temps de duració contribueix a que el preu final sigui menor que altres teràpies
 • Indolors i innocus: les seves longituds d’ona es parametritzen de manera específica per incidir en l’objectiu diana
 • Mínima o nul·la descamació de la pell: pel que pots tornar a les teves rutines habituals. Nodreix la pell de manera profunda, millorant notablement el seu aspecte
 • Idoni en qualsevol fototip de pell i època de l’any

Avui tot l’equip de professionals de Clínica Nexus ens hem format en els nous protocols. Hem passat un matí distès i productiu, sorprenent-nos dels extraordinaris resultats que s’aconsegueixen i, que a partir d’ara pots venir a comprovar-ho tu mateix/a atansant-te a Clínica Nexus.

També et pot interessar saber més sobre la teràpia fotobiodinàmica per l’eliminació d’arrugues i estries.

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?