Estudis Previs

A Clínica Nexus elaborem una diagnosi rigorosa i integral mitjançant diferents tècniques per dissenyar pautes dietètiques personalitzades:

 1. Estudi metabòlic previ. L’anàlisi de diferents constants del pacient, sota supervisió mèdica, marca les línies fonamentals d’un programa dietètic.
 2. Estudi Biomètric de la composició corporal mitjançant Bioimpedanciometria. Analitza la composició corporal i permet conèixer els paràmetres fonamentals per confeccionar la dieta personalitzada.
 3. Test A200 d’intolerància alimentaria. A partir d’una simple mostra de sang, es mesura la reacció de les cèl·lules sanguínies davant alguns aliments i, es defineix el seu comportament alimentari perquè el que el client mengi i no el perjudiqui.
A més, a Clínica Nexus, les possibles reaccions adverses alimentàries són tractades mitjançant tècniques de bioressonància.
 1. Analítica sanguínia i proves complementàries. En certs casos, es pot sol·licitar alguna altra prova complementària, per descartar alteracions subjacents o implementar la informació per la configuració de la dieta més adient.
  Coneixent els gens del pacient, es pot saber quina alimentació és la més adequada per la seva salut, prevenir malalties, i en definitiva, portar una vida més saludable y de millor qualitat.
 2. Test genètics: Es realitza a partir d’una simple mostra de saliva, i podem estudiar diferents carències o riscos:
  • Vitamines i Omega-3: Tenir informació sobre les necessitats individuals de vitamines i omega-3, ens ajuda a aportar les quantitats personalitzades, per tant, a optimitzar la nostra salut cardiovascular, ocular, immunològica, respiratòria, i reduir els efectes de l’envelliment.
  • Risc genètic de patir una intolerància: Analitzem una selecció de variants genètiques que, segons les últimes evidències científiques, determinen el risc genètic de patir intolerància a la lactosa, la fructosa i el gluten. Si notes malestar o inflor després de la ingesta de certs aliments pot ser que tinguis algun tipus d’intolerància alimentària. Las intoleràncies alimentàries més freqüents (lactosa, fructosa i gluten) acostumen a tenir una base genètica.
  • Gens relacionats amb l’obesitat: ens ajudaran a definir quina és la proporció dels nutrients principals que cal tenir a la dieta.
Aquesta metodologia de treball ens permet confeccionar la dieta més adequada en cada cas, per millorar la composició corporal reduint el greix si cal, per garantir la salut del pacient durant la realització de la mateixa i crear hàbits d’alimentació sans i equilibrats.
Demana una primera visita gratuïta d’assessorament, per tal que et derivin al professional que més convé en el teu cas.

Potser estava buscant: