La Co-Founder d’Eternum Events, Rosa Guardado, sempre ha de mostrar una imatge impecable, tant en el seu dia a dia com en els esdeveniments que organitza, però de vegades de forma natural no és possible aconseguir-ho quan hi ha un constant estrès de feina que provoca signes de fatiga en el rostre, o bé a causa del pas del temps que potencia l’aparició de les primeres arrugues. Per aquesta raó, la Rosa ha confiat, un cop més, en l’equip de Clínica Nexus per gaudir d’un aspecte radiant. A continuació, ens explica els beneficis:

“Sempre m’ha agradat molt cuidar-me, sobretot des que vaig passar dels quaranta. Ho vaig començar a fer més sovint amb mètodes i productes diaris per intentar veurem amb el millor aspecte possible. Tot i que, les cremes antiaging que utilitzo m’ajuden a tenir una pell ferma no ho aconseguien a la zona del front, on les meves línies d’expressió eren més marcades, ja que sóc una persona molt expressiva i tendeixo a arrugar el front. Així que, com aquestes arrugues em molestaven cada vegada més, vaig decidir acudir a Clínica Nexus. He confiat en ells en tractaments anteriors i ara tenia de nou la necessitat per posar-me en les mans dels millors professionals. En una primera visita amb la directora, Montse Monjo, em va recomanar el tractament per tots conegut, que produeix una relaxació muscular, ja que és un mètode que elimina les arrugues d’expressió i ajuda a prevenir les més profundes.”

“Pel que fa al tractament, tan sols dura uns 15 minuts i consisteix en la infiltració d’una proteïna natural purificada que, tal com us comentàvem, relaxa els músculs facials. L’efecte dura uns sis mesos, elimina i prevé les arrugues i línies d’expressió. Les sensacions durant el tractament han estat les esperades, ja que és un mètode indolor, segur i els resultats han sigut excepcionals perquè en una sola sessió ja es poden comprovar els seus beneficis. Estic molt contenta de veure’m el front llis i amb una pell radiant! Destacar que com a bons professionals, passades les tres setmanes em van fer una revisió per comprovar que els resultats fossin els esperats.”

“Ho recomanaria a tots els meus amics i família que vulguin millorar la seva imatge de la manera més efectiva, ràpida i sense cap mena de dolor. En deu minuts pots tenir un rostre envejable!”

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?